Molde 2040 – når er tiden inne for å mene noe

Molde kommune har nå lagt forslag til kommunedelplan for området Strande og Aukra grense ut for offentlig ettersyn. For å si det litt enklere: Hvis du har synspunkt på «Molde 2040»  vil kommunen høre dine synspunkt nå!

2040

«Molde 2040» beskriver hvordan vi skal benytte arealene fram mot 2040:
– Hvor skal det bygges?
– Hva skal bygges?
– Skal det fortettes?
– Hva skal vi gjøre med sentrumsutvikling?
– Tenger vi nye barnehager, skoler og andre institusjoner?
– Skal markagrensen røres?
– osv
Dette er en viktig plan som fungerer som «veikart» for utviklingen av de sentrale deler av Molde kommune fram mot 2040. Alle dokument knyttet til denne planen finnes på her.

Skal du mene noe om dette?
Klart du skal! Dette er din måte å si noe om hvordan du ønsker at framtidens Molde skal være. Molde kommune ønsker å høre hva innbyggerne mener. Muligheten er der fram til 19. oktober. Etter det skal administrasjonen bearbeide innspill og så begynner den politiske behandlingen.

Etter min mening er det viktig at folk leser planen, ikke nødvendigvis hele men kanskje innenfor de områder en er spesielt opptatt av, engasjerer seg og kommer med alle mulige synspunkt mellom himmel og jord. Det er enkelt å delta; noen musklikk og litt tastaturknastring så er det gjort. Klikk på bildet under og rull ned til den grønne rammen som i bildet.

uttale

Vær med å påvirk hvordan Molde skal utvikle seg – Framtiden begynner nå!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.