Ny jobb fra 1. august

Den 1. august begynner jeg i ny jobb. Jeg skal begynne som undervisningsinspektør på Kvam skole, en barneskole som ligger vest for Molde sentrum, med Høgskolen i Molde og Molde kunnskapspark i nabolaget.

IMG_2489

Etter å ha vært borte fra den daglige undervisningen og skolen i 6 år, forstod jeg at  hvis jeg skulle gå tilbake til skolen, måtte det skje nå. Selv om jeg i aller høyeste grad har jobbet med skolerelaterte ting i disse årene, er nok hverdagen i skolen ganske så forskjellig fra hverdagen på kontoret på Fagseksjon skole Og jeg skal også innrømme at jeg også har følt på savnet av et større publikum.

Årene på Fagseksjon skole har gitt meg mye kunnskap og innsikt i problemstillinger ift utvikling og drift av skolen på kommunalt nivå. Jeg har trivdes i jobben og føler at jeg har fått utrettet mye.

Stillingen som undervisningsinspektør er en kombinasjon av administrasjon og undervisning, noe som passer meg utmerket. Jeg har hele tiden ment at for å være en god skoleleder må man kombinere administrasjon og undervisning,  jevnlig erfaringer med undervisningssituasjonen er viktig for å kunne drive skoleutvikling.

Jeg ser at mine erfaringer de siste årene helt klart kan brukes i skolehverdagen. Sammen med tidligere erfaringer og praksis har jeg stor tro på at jeg kan gjøre nytte for meg.

Selv om jeg ikke begynner før i august, har jeg allerede begynt å tenke på hvordan vi skal bygge opp og bruke LMS-en; Fronter. Fronterbruken på Kvam har nok ikke vært den helt store.

Det er mye nytt å sette seg inn i, jeg skal bli kjent med nye kollegaer og elever. Så høsten blir nok travel.

Jeg gleder meg til å starte.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.