Er dere stolte nå, Møre og Romsdal Høyre Kvinneforum?

Stortingsvalget er over. Dessverre gikk det ikke slik jeg håpet og jobbet for. Høyre skal dermed fortsatt ha hovedansvaret for hvordan Norge styres de fire neste årene. Hvordan blir det med likestillingen de neste fire årene, Møre og Romsdal Høyre Kvinneforum?

Vi kan jo begynne med pappapermen. Det nye stortinget har nå vedtatt med stort flertall at pappapermen ØKES fra 10 til 14 uker. Men hva gjorde Høyre? Jo, de stemte mot. Riktig nok er partiet kommet til den erkjennelse at egen pappaperm må til. Dette satt nok langt inne og både NHO og Virke har vært på banen å påpekt at pappaperm er det enkelte virkemiddelet som har størst effekt på likestillingen i arbeidslivet. Til og med Erna var ute i valgkampen og var skuffet over at norske menn ikke tok ut mer pappaperm enn de gjør. Men å øke den, se det vil de ikke. Er dere stolte nå?

Jeg er evig takknemlig over de politikere som tidligere har kjempet fram også fars rettigheter. Personlig er jeg snart ferdig med 13 ukers pappaperm. Vi har det utmerket, min datter og jeg. Jeg har faktisk tatt mer pappaperm enn «kvoten min» tilsier . Det er jeg stolt av!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.